Happy new year!

Nyårsafton tillbringades hos killens morföräldrar tillsammans med hans familj och lite annan släkt :) Supergod mat och trevligt sällskap gjorde att det blev en himla bra kväll :D Raketer plus kyss av världens finaste kille på tolvslaget fick markera början på det nya året ^^ 
 
 
Förutom nyårsfirande så innehöll den första veckan på det nya året allt från en 2-timmars promenix med killen runt den gamla Vulkanen utanför Brandstad till vin- och myskväll hos mig i Vollsjö ^^ Dessutom var vi på middag hos killens Farmor tillsammans med hans familj och en del andra släktingar. En bra vecka och en bra början på det nya året helt enkelt! 
 
 
Naturen upphör aldrig att förundra mig, den skapar fantastiska fenomen som de här molnen t.ex. Bilden tog på vår 2-timmars promenad precis när solen höll på att gå ner.
 
Den andra veckan på det här året tillbringades dels hos killen i Vitaby och dels med honom hos mig i Vollsjö ^^ Vi var även en del hos hans föräldrar och hälsade på dom samt hans syster som var på besök med sin lilla dotter :) Nu var dock ledigheten slut och jobbet igång igen, En hyffsat vanlig jobbvecka om man bortser från att det var fritids hela dagarna istället för halva och vi hade en studiedag där alla pedgogerna fick åka till Utmaningarnas hus i Malmö :p Vi hade så kul att vi knappt ville åka hem, så dit åker vi gärna igen :D Helgen bjöd på besök hos mina föräldrar samt 1-års kalas för min kusin I :)
 
Veckan som varit drog skolan igång igen så då har jag jobbat som vanligt. På samverkan har vi gjort bokstavsdjur, haft lite drama med inslag av värdegrund samt börjat göra vars en realtered book (för er som vill veta vad det är så hänvisar jag er till inläggen från min praktik i USA). Fritids har fått lite nya rutiner samt en facebook, spännande med lite nytt. På fritids har vi bland annat lekt Dansstop, tjuv och polis, samt haft fredagsmys med film :) Hemma har jag tvättat samt donat, jag har även varit hos sjukgymnasten med min skruttiga rygg och fått lite nya övningar. Mindre kul, men vad gör man inte för att bli bra :p Jag har knappt träffat killen nåt eftersom han jobbar sent skift, men nu slutar han så om ca 1 timme får jag ätnligen träffa honom igen :D Lyckan är obeskrivlig ^^ Även denna helgen bjuder på kalas, mer om det i nästa inlägg. Gott nytt år alla läsare, gör nu 2015 till ett bra år för det tänker i alla fall jag göra! :)