Winter wonderland ^^

Gick in på bloggen och upptäckte att jag inte bloggat sen början av januari. Så nu får det bli en snabb uppdatering :p 
 
Januari
Andra veckan på det nya året var den första skolveckan, vilket betyde att jobbet var igång på riktigt igen :p På fritids gjorde vi allt från kinesiska muren och hela havet stormar, till åkte pulka i det ljuvliga vädret :D Helgen bjöd på en trip med sambon med hans föräldrar till Övedskloster, där vi gick en timmes promenad i skogen och längs med vombsjön. Visst är det vackert där :)
 
 
Vecka 3 var det kojbygge, måleri samt leken berg land och hav som gällde på fritids. Det blev även ett besök i pulkabacken och när vi gick in för att värma oss fick vi besök av den franska kocken, som bjöd på varm choklad samt mackor, mums ^^ Under helgen åkte jag och sambon skridskor på Vombsjön :) Samt var på en tjejkompis 25-års fest.
 

Sista veckan började bra, men i mitten av den fick jag hög feber :/ Sambon var också sjuk, men han blev frisk hyffsat snabbt. För mig tog det en hel vecka att bli av med bara febern, sen återstod förkylningen och hostan. Inget bra slut på januari och inge bra början på februari.

Ett riktigt Winter Wonderland hade vi i vår trädgård i mitten av januari.

I februari har vi gjort följande på fritids: Haft stationer som dunkgömme, limbo, hjärtgirlangpyssel och snälla saker-hjärtan. Samt berg land och hav, zombietagen och konstnärsstafett.  Bakat sylthjärtan inför alla hjärtans dag. Lekt kinesiska muren i gympahallen. Haft ett fullspäckat sportlov med besök på brandstationen, rulltårtebak och gladiatorerna i gympahallen. 

 
Samverkan har bland annat bestått av pyssel och tekniktema de senaste två månaderna.