Same things, different dates :p

13-19 september

Måndag-Fredag: Barnen är ju numera i skolan om dagarna, så då gör jag annat. Denna veckan har jag t.ex. fixat med böcker till min kurs, kollat efter fler kurser, köpt frimärken och postat lite grejer. Sen har jag tvättat, valt ut bilder till min Scrapbooking, beställt och hämtat bilderna på target, samt köpt lite andra grejer där. Jag har även träffat min nyfunna vän Olle, i tisdags introducera jag han för våra svenska-möten på starbucks och i fredags var vi på target en sväng :)

Helgen: Den här helgen har jag tvättat, röjt på mitt rum, samt skypat med dom där hemma. Sen har jag vatt på en liten fest/middag hos grannen och åkt till Ikea med Olle :)

20-26 september

Måndag-Fredag: Denna veckan har jag tvättat, handlat mat, vatt på min kurs tisdag och torsdag, vatt på starbucks-möte samt scrapbookat som aldrig förr :p Jobbade sent 3 kvällar denna veckan, så när fredagen kom var jag lagom trött xD Som tur va fick jag ledigt på eftermiddan, så då jag kunde ta det lugnt och skypa med dom där hemma istället för att jobba ijäl mig, som resten av veckan :p

Helgen: Trots en tuff vecka så valde jag att städa på lördan. Ibland undrar jag hur jag orkar, men jag stod nog helt enkelt inte ut med röran :p På söndan umgicks jag med Olle, vi stack till target en sväng på eftermiddan samt gick ut och åt glass på kvällen :) Jag har förstås scrapbookat en massa under helgen också :)

27-30 september

Måndag-Torsdag: Denna veckan har jag som vanligt varit på starbucks-möte tisdagkväll och på min kurs tisdag och torsdag förmiddag :p Det blev dock inte scrapbooking denna veckan då jag har fått slut på bilder, jag har beställt nya men dom har tyvärr inte dykt upp i brevlådan än :p Jag har dessutom cyklat en sväng med barnen i det fina vädret som helt plötsligt kom tillbaka :p Torsdagkväll shoppade jag en runda på mallet nära target och inne på target förstås, samt klippte mig :) Äntligen blev jag av med min fårhundslugg :p