1-30 September :)

Helgen v.35 till helgen v.36
Första helgen i september var ingen bra helg för mig, minns att jag knappt kunde göra någonting eftersom mina ögon krånglade så mycket. Titta på tv var en pina eftersom det gjorde ont att ha ögonen öppna :/ Efter att ha lidit hela söndagen gick jag till läkaren på måndan och fick hjälp. Efter lite ögondroppar och salva mådde mina ögon fantastiskt nog lite bättre och efter någon dag var jag helt bra igen :) Inget mer smink för mig på ett tag, för det mår inte mina ögon så bra av, speciellt inte om jag glömmer tvätta bort det och sover med det. Jag har i september rensat bland mitt smink och slängt en del. dock inte allt det har jag inte haft hjärta till :p Så småningom ska jag bytat ut allt mitt smink mot nya grejer från apoteket då det ska vara bättre om man som jag är känslig i huden.
 
I övrigt så har vecka 36 bjudit på skol- och kursstart, samt en del shopping på Burlöv Center och Jysk. Mest var det sambon som handlade, förvånansvärt nog :p Jag gjorde faktiskt bara två köp vilket var en fleecetröja som jag verkligen behövde, samt nya handdukar till badrummet. Tummen upp för mig som har blivit duktig på att hålla i pengarna :) Vi har även tvättat och jag har bloggat lite om sommarens äventyr, samt haft lite skapandeverkstad här hemma. Fick för mig att jag skule söka till studenternas galleri igen, det var ju så roligt förra hösten så varför inte tänkte jag. Problemet var ju dock att förra hösten hade jag typ redan färdiga verk medans jag den här gången fick jag göra min verk helt från scratch :p Som tur var visste jag vad jag ville göra, ett kollage och några andra verk i form av ett antal foton som jag hade tagit blev slutresultatet. Tyvärr fick de många ansökingar och min var en av dem som inte fick plats så att säga. Jaja, bättre lycka nästa år, för ge upp det tänker jag banne mej inte göra. Jag ska söka igen och då jäklar, haha :p Har tyvärr inga bilder på mina verk så ni får helt enkelt hoppas att jag kan ställa ut till våren istället. 
Vecka 37
Den här veckan fick jag helt plötsligt för mig att jag skulle bli bättre på att röra på mig :p Det som började med en promenad i skogen på 5,5 km och en 3,5km lång runda på cykeln blev två dagar senare en 6,5 km lång promenad och sen var det slut för den här veckan. Vecka 37 bjöd för övrigt på 3 olika husvisningar, skolgrejer en tur till Burlöv Center, där jag endast köpte en riktigt nice tröja :) Jag börjar bli duktig på att bara köpa en grej när jag shoppar, undrar om det kommer håll i sig. Lördagen bjöd på ett besök av farmor, farfar, mamma och pappa som började med en eftermiddagsfika och slutade med en trevlig middag på Gondolen :) 
 
Vecka 38
Måndan bjöd på ett besök hos frisören.Där jag råkade fastna 1,5 timme extra pga. att både jag och min frisör gillar att prata och råkar ha en del gemensamt. Jaja så kan det gå, trevligt var det i alla fall :) Resten av veckan bjöd på mycket skola då vår första delexamination skulle vara klar på fredan. En husvisning hann jag också med, efter att ha ramlat på vägen till bussen :p Slog mig gul och blå när jag snubblade över mina fötter och var rätt mörbultad i några dagar, men jag överlevde. Önskar jag kunde säga det samma om mina leggins dom gick där håll på, dock lyckades jag faktiskt laga dem så nu kan jag ha dem när jag tränar eller nåt. Veckan bjöd även på en fika med min vän E i Malmö, medan helgen bjöd på kalas för sambons kusin :) Några besök i tvättstugan hann vi också med under söndagen, aldrig roligt men det måste göras :p
 
Vecka 39
Sista veckan i september var lite lugnare med endast två skoldagar, så jag passade på att söka några jobb och ladda batterierna lite. Jag hälsade även på palmligan i Östra två gånger, första gången var för att lämna in min dator som fått sig en smäll när jag ramlade i förra veckan och därför inte ville starta. Datorn överlevde faktiskt, mammas datorkille lyckades rädda den tack gode gud för det! Hädanefter ska jag inte springa när jag har datorn i väskan kan jag ju säga. Andra gången jag var där var framåt helgen och då var det för att ha roligt med mina nära och kära. Fredagen bjöd på middag med min bästis A, min bror M, hans sambo E och min sambo at Manges place :p Efter maten så bjöd kvällen på utgång i Helsingborg, väl där drog vi till Le Cardinal där vi dansade halva natten lång. Roligt hade vi även om inte alla var så pigga under senare delen av kvällen. Lördagen bjöd på en trip till Bauhaus för att inhandla lite grejer til brorsans och E:s lägenhet. Sen bar det av till Väla för att hjälpa syrran hitta en jacka och min andra bror fick hjälp att hitta lite tjocktröjor. Söndageftemiddag bar det av hem mot Sjöbo igen :) Och det var allt för september, nedan kommer lite bilder från månaden som varit.