Flytten och mina Bostonäventyr :)

21-31 Augusti

rdag: Packa, packa och åter packa. ndag: Upp tidigt, sen var det 7 timmars bilresa som gällde för min del, med en del mat-stop förstås. 10 timmar senare anlände jag till mina nya hemort Newton.

ndag-Fredag: Eftersom barnen inte hade någon skola så spendera vi mycket av vår tid med grannarna. Vi hade egentligen tänkt utforska Boston men dom första dagarna regnade det i princip hela tiden. Runt torsdag eller fredag så tittade solen äntligen fram, då begav vi oss mot Newton Center för att kolla in parken dar. Fullt med barn, en riktigt nice lekplats och annat trevligt fanns där, bättre än så blir det nog inte :)



Lekplatsen i parken


rdag: Ikea och Target med två svenska töser, sen bar det av till Au Pair Boat-cruisen i Boston med N och lite andra svenskar :) Massor av folk va där, dom flesta var Au Pairer från CC eller någon annan organisation, sen var där en och annan amerikan :p Kul va det i alla fall, trots att typ ingen dansa, i alla fall inte i början :p Lovar att vi har haft mer drag på några av våra scoutläger-discon än va där va på den här båtkryssningen i början och då spela ändå DJ:n riktigt bra musik :p Lagom till folket fick fart blev musiken så klart något sämre, men jag klagar inte :p Jag fick åtminstone dansa och träffa en och annan trevligt prick. Efter kryssningen var slut tog vi något att äta, sen var det dags att röra sig hemåt. Söndag: Jag tog det mest lugnt den här dagen, då jag var lagom trött efter gårdagens äventyr :p Jag följde dock familjen till Tunnelbannan, så fick mig en rejäl promenad då det tar ca 20 minuter dit och 20 minuter hem :p
Hamnen i Boston


Måndag: Parken med barnen på förmiddan, sen efter lunch bar det av till the JCC:s med grannarna och deras nanny för att ta ett svalkande dopp i utomhuspollen där :) På kvällen gick vi på något grillkväll/picknick liknande som någon på min värdmammas jobb hade annordnat. Jag och M passade på att flumma oss lite med kameran, eftersom där inte direkt var någon för mig att prata med. Där var dock gott om barn men M ville hellre va med mig än leka, inte mig emot jag tycker bara det är roligt att han trivs så bra med mig :)


Tisdag:
Den här dagen tog jag och barnen tunnelbannan till Aquariet med grannar och deras nanny. Det var ett tag sen jag var på ett Aquarium, så det var en både intressant och trevligt upplevelse :)
Mr Ray


Penguins inlove