Lucia, Julafton, Mellandagar och Nyår :)

Vecka 50 var det bland annat lucia vilket jag helt hade glömt bort, men det är inte så konstigt eftersom jag hade fullt upp med draman den veckan :p Vi ha de dramapedagogik, från början till slut, eller ja i alla fall till helgen :) Onsdagen hade vi dock en vanlig föreläsning i biblioteket om sökhjälp till vårt paper, så då blev det ingen drama vilket var lite trist. Fredagkväll bjöd på middag med min bror och hans flickvän Elin , efter det åkte vi till Malmö där sambon tog med brorsan på sin överraskningsgrej på Amiralen medan jag och Elin gick på bio :) Kvällen blev lyckad trots att vi fick stressa lite och stötte på lite andra hinder på vägen. Helgen bjöd på Julnattvolley i Bara med massa scoutkompisar, i övrigt tog vi det bara lungt och umgicks med brorsan och hans flickvän. Den här veckans skickades dessutom de sista julkorten iväg, hoppas de kommer fram i tid :)

Vecka 51
Bjöd på en skoldag, sen var det jullov :) Eller ja nästan lov i alla fall, har ett paper plus en gruppuppgift som ska vara klar tills jag börjar skolan igen :p Innan lovet drog igång hade jag som sagt en skoldag med paper-föreläsning och gruppträff. Resten av veckan tog jag det lugnt och fixade med lite skolgrejer, fram tills torsdag då det var dags att packa. Men först skulle jag baka samt fixa det sista med julklapparna och så. Sen bar det av till Östra för att fira lillejul i stugan.



Julfirande x 2 - 23/12 och 24/12

Lillejul skulle som sagt firas i sommarstugan, tillsammans med älskling, Palmligan, mormor, Ingela och brorsans flickvän Elin :) Julfirandet i stugan bjöd på god mat fina gåvot och roliga stunder med några av de bästa som finns :) Några av julklapparna jag fick var: En mysig blå fleecetröja, underkläder från björn borg (alltid bra), strumpor(också alltid bra att ha), fleecevantar, mobilfodral, computerscin, hörlurar, fuzzy glowes, en jättesöt glasängel, snöglob, uv-filter till kameran, supermysig fleecefilt, carbinhake, vattentätt fodral av mågot slag, en ljuslykta (från scouterna). Sen fick jag och älskling lite saker tillsammans, några kökshandukar, en diskhanduk, disktrasa och underlägg. Mer än så kommer jag inte ihåg så det var nog allt :p

Julafton
började efter en god natts sömn i mitt gamla hem i Östra med julfrukost hos farmor :) Förutom farmor, jag, älskling, palmligan och Elin, så var palmligan från Båstad där, farfar, farbror M och hans sambo I var också där med sin son, dvs lillkusinen och sen var farbror A där förstås :p Så vi var en hel del hos farmor i år, tror inte vi varit så många innan :p Där fick vi julklappar av farmor och farfar som vi öppna i bilen på vägen hem, nya bestick och en bak+pajform :) Hos farmor var det som vanligt trevligt, god mat och udnerbara människor vad mer kan man önska sig :p Efter farmor bar det som sagt av hemåt till lilla Sjöbo igen för att fira jul på Fabriksgatan med familjen M-O och resten av släkten M. Men först skulle vi så klart hemom för att hämta lite julklappar samt annat smått och gott :p Väl på Fabriksgatan såg vi på Kalle Anka och åt julegott :)

Efter Kalle Anka blev det mat, mums ^^ sen julklappsutdelning av tro det eller ej självaste tomten. Eller ja deras version av tomten i alla fall :p Efter det var det dags för oss 20+are att spela julklappsspelet, dvs. slå en tärning tills du får en 1:a eller 6:a, för att då få ta ett pakete från mitten. När alla paket är slut, så gäller det att slå 1:or och 6:or igen, fast nu tar man paket från varandra istället, eftersom dom i mitten är slut :p När tiden tar slut får man öppna de paket man har en och det här året började den som var äldst med att öppna sina. Här är några av julklapparna som jag fick: Supermysiga gosestrumpor, äggskärare, sen minns jag inte mer, illa jag vet :p Sen fick jag och älskling lite grejer tillsammans förstås: Ett bäddset, ett kul spel, en bok om julegott och en burk med hemmabakade kakor (mums^^) Det var nog allt tror jag i alla fall :p

Mellandagarna

Juldagen bjöd på tvättdag och spelkväll hos familjen M-O :p På annandagen åkte vi till Burlöv Center, Ikea m.fl. för att gå på mellandagsrean :) Under tisdag-förmiddan skrev jag paper och packade medan älskling jobbade. Efter lunch packade vi in allt i bilen och åkte till klippan för att hjälpa brorsan med lägenheten :p Resten av veckan bodde vi i Östra hos mina föräldrar och hjälpte min bror och elin renovera deras lägenhet. Förutom det åkte vi en sväng till på mellandagsrean den här gången blev det en tripp till väla, Siba och Ikea :) Sen har jag jobbat med min paper lite när jag haft tid över, än så länge går allt enligt tidsplanen.

Nyår spenderade vi förmiddagen i lägenheten och fixade lite där. Sen bar det av till Östra för att göra sig i ordning inför kvällen. Vid 3 drog vi till City Gross för att handla lite mat inför kvällen, sen bar det av mot Lund för att fira Nyår hos världens bästa David :) Väl där fick vi en rundtur i hans lägenhet, sen lagade några mat medans vi andra tittade på tv :p Maten tog längre tid än beräknat, så vid 9-tiden ungefär blev det mat. Sen spelade vi spel, åt efterätt och tittade lite på tv. Vid 12-slaget bjöds det på skumpa och rakater, halvt livsfarliga sådan då de inte flög dit de skulle. Efter 12-slaget blev det osbricka och snacks , mums ^^.